Videochat non adult

Videochat non adult de acasă

Informaţii despre videochat non adult pentru fete care vor să lucreze de acasă

Ai ajuns unde trebuie. La noi poţi lucra la videochat la categorii de Non Adult sau pe site-uri unde nu trebuie să dai jos nimic de pe tine dacă nu îţi doreşti asta.

Pur şi simplu poţi sta doar de poveşti cu cei care intră la tine în camera de videochat. Trebuie să ai un zâmbet placut, să fi amabilă şi mai ales să cunoşti bine limba engleză. Fie că ajungi să stai doar în lenjerie intimă sau în costum de baie, fie că îţi arăţi doar faţa şi zâmbeşti, fie că vrei să stai în blugi şi tricou, colaborarea cu noi este binevenită şi nu îţi cerem să te dezbraci! Ba chiar îţi interzicem să te dezbraci complet!

Noi oferim un procent din încasari care porneşte de la 60% şi ajunge până la 80% în funcţie de venituri şi vechimea pe site-urile primite de la noi, iar banii ii primesti oricand doresti tu, la cursul BNR din ziua platii!

Subiectele de discuţie la videochat non adult sunt variate: de la cumpărături până la probleme în dragoste, de la maşini până la modă, de la muzică până chiar şi la poezie, asemeni unei discuţii pe yahoo messenger! Trebuie doar să aveţi imaginaţie foarte bogată şi mai ales să nu uitaţi că limba engleză şi un zâmbet plăcut contează enorm!

Pentru mai multe detalii şi o eventuală colaborare cu noi aşteptăm să ne contactezi pe yahoo messenger la ID-ul: livejobvideochat, pe email la adresa de email contact @ livejob.ro sau la telefon 0752 415 511