Videochat in Sibiu

Videochat în Sibiu

În oraşul Sibiu sunt câteva studiouri de videochat.

Noi ne deosebim de celelalte firme de videochat din Sibiu prin faptul ca avem experienţă de peste 10 ani în acest domeniu şi suntem singurii care plătim cu minim 1000 Ron orice fată care lucrează la noi în studio 8 ore/zi (5 zile pe săptămână) + comision în funcţie de încasări!

Un alt mare avantaj în cadrul studioului nostru este faptul că ne axăm pe videochat Non Adult şi/sau Soft Erotic, având colaborări cu cele mai bune site-uri din domeniu. Acceptam totuşi şi modele care vor să lucreze la categorii de Adult.

Chiar şi ala, media câştigurilor la noi în studio este între 1000 (minimul garantat de noi) şi 5500 Ron. Câştigurile variază foarte mult în funcţie de cunoştinţele de limba engleză, amabilitatea fetelor, şi nu în ultimul rând de aspectul fizic. Fiind axat mai mult pe discuţii limba engleză este obligatorie, precum şi un zâmbet plăcut contează enorm.

Pentru fetele care cunosc şi lb. germană câştigurile sunt şi mai mari. Colaborăm şi cu fete care vor să lucreze de acasă de la ele.

Pentru mai multe detalii şi eventuale angajări aşteptam email-ul dvs. la adresa de email contact @ livejob.ro sau la telefon 0752 415 511