Videochat in germana

Videochat de acasă în germană

Informaţii pentru fete care ştiu limba germană şi vor să lucreze la videochat de acasă

Dacă şti limba germană şi vrei să lucrezi videochat de acasă trebuie să şti că noi sunt singurii care colaborează cu site-uri germane de videochat pentru fetele care lucerază de acasă. Pe toate site-urile germane de videochat membrii plătesc de la început (nu există free chat!), iar tarifele sunt între 0.11 si 0.80 euro pe minut.

Colaborăm cu 7 site-uri germane de videochat (777, PX, VX, Live6, PrivateAkt, 999cams, LiveStrip), care acceptă atât fete şi cupluri la categori de adult cât şi la categorii de non adult şi oferim un procent din încasări care porneşte de la 60% şi ajunge până la 80% în funcţie de venituri şi vechimea pe site-urile primite de la noi.

Cu toate că în general site-urile germane fac plata la aproximativ 3 săptămăni după încheierea perioadei (de 1 lună calendaristică) lucrată, banii ce îţi revin ţie îi primeşti de la noi SĂPTĂMÂNAL sau, în anumite condiţii, iţi putem trimit banii chiar şi ZILNIC!

Banii îi poţi primi de la noi pe card, pe contul tau bancar, prin poştă (mandat on-line prin care banii ajung la tine în doar 15 minute), OMV, MoneyGram, Paxum sau Payoneer. Tu alegi cum şi când vrei să primeşti banii de la noi.

Pentru mai multe detalii şi o eventuală colaborare cu noi aşteptăm să ne contactezi pe yahoo messenger la ID-ul: livejobvideochat, pe email la adresa de email contact @ livejob.ro sau la telefon 0752 415 511