Videochat de acasa

Informaţii pentru fete şi cupluri care vor să facă videochat de acasă

Noi oferim un procent din încasari care porneşte de la 60% şi ajunge până la 80% în funcţie de venituri şi vechimea pe site-urile primite de la noi iar plata o face oricand doresti tu la cursul BNR din ziua platii!

Banii îi primeşti ZILNIC, oricand depasesti suma minima pe care o stabilim impreuna! Banii îi poti primi de la noi pe card, pe contul tau bancar, prin poştă (mandat on-line prin care banii ajung la tine în doar 15 minute), OMV, MoneyGram sau Western Union. Tu alegi cum şi când vrei să primeşti banii de la noi. Ne anunti oricand dorest inainte de ora 09,30 dimineata si in acceasi zi ai deja banii! Nu intarziem nici macar o zi!

Acceptam fete şi cupluri atât la categorii de adult cât şi de non adult. Important este sa stiti engleza. Nu acceptam baieti!

În afara site-urilor foarte cunoscute, MFC, CB, StripChat, LiveJasmin, BongaCams, Streamate, etc colaborăm şi cu site-uri mai “speciale” cum ar fi secretfriends, islive , site-uri japoneze, germane şi olandeze. În funcţie de vârstă, poze, nivelul de cunoaştere a limbii engleze etc. alegem împreuna cele mai bune site-uri pe care să lucrezi şi care să îţi aducă cele mai mari venituri.

Pentru mai multe detalii şi o eventuală colaborare cu noi aşteptăm să ne contactezi pe yahoo messenger la ID-ul: livejobvideochat, pe email la adresa de email contact @ livejob.ro sau la telefon 0752 415 511

Daca doresti sa colaborezi cu noi sa stii ca ai nevoie de:

  • poza la actul de identitate (buletin sau pasaport)
  • poza cu actul de identitate tinut in mana, langa fata
  • 2 poze cu tine pentru profile (aceste poze vor aparea pe site-uri)
  • sa ne spui ce nickname doresti

Dupa ce avem pozele, daca sunt clare, atunci te poti astepta in maxim 6 ore sa incepi.

Recomandări:

– pentru a lucra simultan pe mai multe site-uri iţi trebuie un program de splitare, noi recomandam VX Splitter pe care ţi-l trimitem noi. Iţi putem instala noi programul de splitare dacă doreşti şi iţi putem face setarile pentru a funcţiona optim calculatorul pe site-urile de videochat cu ajutorul teamviwer

– îţi recomandăm să ai un calculator cu Windows 7, 8 sau XP, cu procesor Dual Core, Core 2 Duo, Core i3, i5, i7 şi cu cel puţin 2Gb RAM (ideal 4 Gb RAM sau mai mult).

– îţi recomandăm un webcam bun, de preferat Logitech C920 (costă aproximativ 400 lei) sau Logitech Pro 9000 (se mai găseşte doar second hand la aproximativ 100-150 lei).